Videos


Saat selepas nazak dicabut nyawa malaikat Izrail.



Beginilah keadaan nya saat2 sebaik sahaja dicabut nyawa oleh malaikat Izrail..
Insaflah wahai umat..lafazkanlah dua kalimah,..
dirikan lah solat...dan bersyukurrr....oh yeaah..

Rating Rating RatingRatingRating
Views: 485,654
Added: 5 years
Runtime: 0:29
Comments: 33

Tags for this video:  



Find more videos in the: "People"
Uploaded by: A.Hazlie A.Ahyat
See more videos uploaded by A.Hazlie A.Ahyat


Related Videos:

Ajal menjemput saat sujud dalam sholat (terekam CCTV).mp4
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1370009
Tiada impian pun yang sangat indah di dunia ini bagi muslim tuk wafat dalam keadaan sholat. Ketika Malaikat Maut datang menghampiri untuk...
Maut selepas 4 jam nikah
Rating Rating RatingRatingRating
Views: 283687
http://www.produkhalal.net http://www.equinehomestay.myportal.my Kejadian kemalangan ngeri di perlis maut selepas bernikah 4 jam....
Hukuman Bunuh di Hadapan Orang Ramai [Yaman]
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 1607221
Terpikat dengan Samsung S3 ? Tawaran terhangat daripada Digi :) http://my.churpchurp.com/huzero/share/DGS3
Pawang Diterkam Buaya saat Ritual Pelepasan
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 2189399
13/12/2008 06:43 - Satwa Pinrang: Pawang wanita diterkam buaya ketika menggelar ritual pelepasan kembali hewan buas itu, belum lama ini. Sang...
Penjelmaan Malaikat Di Ka'abah? ~Totally FAKE~
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 133323
Ini adalah penipuan semata²...mana ada manusia boleh senang² tengok malaikat..siap boleh rakam lagi... Haishhh...boleh rosak akidah..
Ilmu kebal bukan mitos
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 5334193
http://www.facebook.com/profile.php?id=1441939780#!/profile.php?id=1441939780 http://gazaahmad.deviantart.com/gallery/...
Blues Bior Pape asal Bergaye-Lagu Loghat Perak yg Hits!!!
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 68950
Alunan merdu lagu loghat Parit yg dialunkan team2 di http://www.bicarasufi.com ++Blues Zapin Telok Bakong.++ Singgah bermalam rumah pak ude...
wafat la3eb
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 385360
KUASA ALLAH/ BUKTI CEROBONG MUKA NERAKA DI ARAB SAUDI.
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 983876
Warna api neraka - kuning unta s.mursalaat 33. At thabarani, Al mukasyafah al qulub, imam ghazali-asap api neraka bermula dgn asap putih, 1000thn...
Roh keluar di saat kematian....saksikanlah
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 6534182
keselamatan diri harus diutamakan semasa sedang hidup kerna.....mati kita tak tau bila?
sakaratul maut..
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 227339
subahanAllah cuba concentrate on his dahi. masyAllah ..berdiri bulu roma aku .. dikatakan itulah nyawa sedang dicabut dari jasad dia .....
Gambaran Hari Kiamat..!! jangan lewati vidio ini..!!.mp4
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 4055151
singa berusaha menyerang bayi ~ tapi apalah daya
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 716883
Singa yang berusaha menyerang bayi di kebun binatang
Tuhan, kembalikanlah aku ke dunia part 3
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 127141
Filem pendek mengisahkan pemuda yang lalai dengan dunia hiburan macam pemuda kat malaysia main terup, karaoke, handset hingga lalai dari...
Amma komik oldu haa...!
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 14357159
Jerung Makan Orang
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 1674282
http://www.churpchurp.com/huzero/share/churpchurp-invite Get great reward by posting a promotion . What are you waiting for, sign-up now. It's Free :)
Ucapan Selamat atas Gol yang Berakhir Tragis
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 5176390
http://www.infoterpanas.com/2011/12/video-lucu-youtube-kegembiraan.html Tragis benar apa yang dialami oleh pemain ini. Niatnya sih ingin memberikan...
monyet pegang susu cewek
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 4084568
monyetnya sapa nih pinter bangat ...
Jenglot Hidup Ditangkap Warga Situbondo
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 2880444
Warga Situbondo, Jawa Timur geger setelah salah satu warganya berhasil menangkap jenglot hidup-hidup. Warga desa Kesambi, kecamatan Kapongan,...
Siapa sangka, Malaikat Izrail datang, ketika bermain Bola (IPH's video).mp4
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 5760250
Assalamualaikum wr.wb Terlampir kejadian di Arab Saudi, kala pemain sepak bola, dicabut nyawanya dan sakratul maut di tengah lapangan Bola....
Malaikat " Izrail " Mencabut Nyawa Di Lapangan Bola
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 4069341
Ini terjadi di Arab Saudi..ketika pertandingan bola sedang berlangsung...tiba2 salah satu pemain bola mengalami sakratul maut..dan akhirnya...
KUASA ALLAH/ KUASA ALLAH Lubang 'Ya'juj Ma'juj ke tu di kwsn pedalaman Russia
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 4745241
Al Anbiyak 96-SEHINGGA , dibukakan dinding Ya'juj Ma'juj, sedang mereka bersegera (turun) dari tempat yg tinggi. Mrk meLUBANGI....
KUASA ALLAH/ BUKTI PINTU LANGIT TERBUKA DR ROMANIA. 12/12/2009
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1929844
Tajuk Berita "CLOUDS ATTACK'/Serangan Awan. Mereka/pagan/illumunatis/syaitan manusia lebih tahu kenapa? Al baqarah 210-Tidak mereka NANTIkan...
7 Kecelakaan Di Sebuah Pertunjukan - On The Spot Trans 7 08032012
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 829787
Perkelahian Terkocak Dalam Pertandingan
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 1559676

Comments:

Author 676freak (4 years)
ikan ni banyak dosa, mati mulut terbuka. HAHA!

Author kampong21 (5 years)
ni ikan la

Author Stefrance316 (3 years)
ikan 2 mati terkejut..2 pasal mulut terbuka...haha

Author toppenn (4 years)
Hhhmmmm.... best kalo buek baka. Peh tu cicah pulak ngan kuah asam..
Perghhhh..!!!

Author A.Hazlie A.Ahyat (5 years)
Mmg la ikan takkan basikal bmx plak weiii?

Author aizadperak1983 (3 years)
seandainya Allah tidak menghilangkan lidah ikan sewaktu nabi adam turun ke
bumi.. nescaya tidak ada yang menangkap ikan kerana mendengar jeritan ikan
yang kesakitan.

Author Sufian Adinin (3 years)
hahahahahahahahahaha lawak komen si mustaffah ni....

Author zafirah ibrahim (3 years)
ya Allah, cabutlah nyawa kami dalam keadaan beriman. -i love fish!-

Author mustaffahh (3 years)
Tak betul tu. Mulut ternganga kerana kekejangan otot ler Janganlah kami
diperbodoh-bodohkan dan juga dipertakut-takutkan dengan ancaman yang tak
masuk akal be! Janganlah jadikan Agama sebagai sandaran sesuatu yang tak
betoi.

Author A.Hazlie A.Ahyat (4 years)
sdara mmg betul hehehe....

Author afatt9012 (5 years)
=.=

Author hijau daun (5 years)
nauzubillahhi min zalik...

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
@Yanyngwie ye tu Yany..mustafah tu komen nya mcm kanak2 Ribena yg sedang
membesar hehehe....Yany bg duaposen suh dia main jauh2. :-P

Author Osman Hassan Basri (3 years)
alah at tesco belambak..ley ngok live..

Author Syc Venge (3 years)
haha.. dua2 pown btul la.. setiap makhluk yang sampai ajal, malaikat izrail
yang cabut nyawa. kekejangan otot gak kadang2 leh jadi lepas ditarik nyawa.
so tade sapa yng salah. tapi yang kata ikan tue mati tenganga sebab bnyk
dosa mmg bangang nk mmpos.

Author olai92 (5 years)
Wakakaka.. xD

Author 93brun (4 years)
wakakakaka x leh blar...

Author THEWORLD116 (3 years)
seksa ikan tu kena masak tow yam tiga rasa.

Author A.Hazlie A.Ahyat (4 years)
Hang lg teruk drp ikan2 yg dah mampus nih.hang mentekedarah ikan2 smpai
ikan x smpat nak membiak.punya la nahai hang hih..ptuihh

Author puteripurnama (3 years)
hemm..asalada.youtube cadang aku tengok vedio ni...punyalah aku semangat
tunggu. Anyway thanks, sekurang2nya anda mampu buat aku berfikir dan
terhibur

Author maxtor019 (5 years)
sepertinya kayak lo.. di cabut nyawanya melopong cangkemnya

Author A.Hazlie A.Ahyat (5 years)
sapa?bapak lu ke?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
@mustaffahh Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x
betul.apa ko bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg
bernyawa maka takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tuga malaikat
Izrail yg mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn
manusia bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil
agama ko kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu
sandarn kpd iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x betul.apa ko
bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg bernyawa maka
takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tugas malaikat Izrail yg
mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn manusia
bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil agama ko
kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu sandarn kpd
iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
post id si penghantar comment ialah trletak di bawah stiap comment2 yg
dipostkan.Cuba bukak mata besar2.jgn aci redah baca je mcm tikus sakit
gastrik.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Mmg bodoh ya amat sapa yg pulak post komen kata ikan banyak dosa.aku tulis
ikan tu ditarik nyawa nya oleh malaikat Izrail.len kali baca betuil2 bbalik
dgn teliti stiap komen.jgn gelojoh.mcm ikan jgk glojoh ko nih
reezoovideo,puuiih!

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
ada mamat kat sini tak reti baca thread comment di page youtube nih.lain
org comment lain org lak dia kata post itu comment.truk btui sadis
kebodohan beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
berapa banyak manusia bodoh antara nya yg menggunakan id reezovideo,rupa
nya dia trmasuk ke dalam golongan yg gelojoh dan tidak teliti apabila
membaca komen dan masih menegakkan benang basah kesalahan dan cuba menutup
malu nya tanpa disedari sdg ditertawakan oleh para netters yg masuk ke
sini.kita kirim salam simpati buat beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
sikap manuisa yg apabila didedahkan diberitahu kesilapan dan kelemahan
mereka tetapi tidak mahu mengakui nya maka golonngan itu adalah sama tidak
brakal spt binatang2 martabat nya.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Bertapa pengecut dan bacul sungguh si manusia yg ber id reezovideo sampai
tutup akaun youtube nya apabila dicabar utk saya berjumpa dgn
nya.hahahaha...dah malu besar kmudian melarikan diri pula....

Embed Video:

URL 
Link 

Search Video

Top Videos

Top 100 >>>

Videos

Analyse website