Videos


Saat selepas nazak dicabut nyawa malaikat Izrail.



Beginilah keadaan nya saat2 sebaik sahaja dicabut nyawa oleh malaikat Izrail..
Insaflah wahai umat..lafazkanlah dua kalimah,..
dirikan lah solat...dan bersyukurrr....oh yeaah..


Views: 487481
Added:
Runtime: 0:29
Comments: 29

Tags for this video:



Find more videos in the: "22"
Uploaded by:
See more videos uploaded by


Comments:

Author Osman Hassan Basri ( ago)
alah at tesco belambak..ley ngok live..

Author THEWORLD116 ( ago)
seksa ikan tu kena masak tow yam tiga rasa.

Author Syc Venge ( ago)
haha.. dua2 pown btul la.. setiap makhluk yang sampai ajal, malaikat izrail
yang cabut nyawa. kekejangan otot gak kadang2 leh jadi lepas ditarik nyawa.
so tade sapa yng salah. tapi yang kata ikan tue mati tenganga sebab bnyk
dosa mmg bangang nk mmpos.

Author aizadperak1983 ( ago)
seandainya Allah tidak menghilangkan lidah ikan sewaktu nabi adam turun ke
bumi.. nescaya tidak ada yang menangkap ikan kerana mendengar jeritan ikan
yang kesakitan.

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
Bertapa pengecut dan bacul sungguh si manusia yg ber id reezovideo sampai
tutup akaun youtube nya apabila dicabar utk saya berjumpa dgn
nya.hahahaha...dah malu besar kmudian melarikan diri pula....

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
berapa banyak manusia bodoh antara nya yg menggunakan id reezovideo,rupa
nya dia trmasuk ke dalam golongan yg gelojoh dan tidak teliti apabila
membaca komen dan masih menegakkan benang basah kesalahan dan cuba menutup
malu nya tanpa disedari sdg ditertawakan oleh para netters yg masuk ke
sini.kita kirim salam simpati buat beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
sikap manuisa yg apabila didedahkan diberitahu kesilapan dan kelemahan
mereka tetapi tidak mahu mengakui nya maka golonngan itu adalah sama tidak
brakal spt binatang2 martabat nya.

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
post id si penghantar comment ialah trletak di bawah stiap comment2 yg
dipostkan.Cuba bukak mata besar2.jgn aci redah baca je mcm tikus sakit
gastrik.

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
ada mamat kat sini tak reti baca thread comment di page youtube nih.lain
org comment lain org lak dia kata post itu comment.truk btui sadis
kebodohan beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
@Yanyngwie ye tu Yany..mustafah tu komen nya mcm kanak2 Ribena yg sedang
membesar hehehe....Yany bg duaposen suh dia main jauh2. :-P

Author Sufian Adinin ( ago)
hahahahahahahahahaha lawak komen si mustaffah ni....

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
Mmg bodoh ya amat sapa yg pulak post komen kata ikan banyak dosa.aku tulis
ikan tu ditarik nyawa nya oleh malaikat Izrail.len kali baca betuil2 bbalik
dgn teliti stiap komen.jgn gelojoh.mcm ikan jgk glojoh ko nih
reezoovideo,puuiih!

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x betul.apa ko
bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg bernyawa maka
takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tugas malaikat Izrail yg
mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn manusia
bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil agama ko
kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu sandarn kpd
iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
@mustaffahh Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x
betul.apa ko bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg
bernyawa maka takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tuga malaikat
Izrail yg mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn
manusia bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil
agama ko kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu
sandarn kpd iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author mustaffahh ( ago)
Tak betul tu. Mulut ternganga kerana kekejangan otot ler Janganlah kami
diperbodoh-bodohkan dan juga dipertakut-takutkan dengan ancaman yang tak
masuk akal be! Janganlah jadikan Agama sebagai sandaran sesuatu yang tak
betoi.

Author puteripurnama ( ago)
hemm..asalada.youtube cadang aku tengok vedio ni...punyalah aku semangat
tunggu. Anyway thanks, sekurang2nya anda mampu buat aku berfikir dan
terhibur

Author zafirah ibrahim ( ago)
ya Allah, cabutlah nyawa kami dalam keadaan beriman. -i love fish!-

Author Stefrance316 ( ago)
ikan 2 mati terkejut..2 pasal mulut terbuka...haha

Author toppenn ( ago)
Hhhmmmm.... best kalo buek baka. Peh tu cicah pulak ngan kuah asam..
Perghhhh..!!!

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
Hang lg teruk drp ikan2 yg dah mampus nih.hang mentekedarah ikan2 smpai
ikan x smpat nak membiak.punya la nahai hang hih..ptuihh

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
sdara mmg betul hehehe....

Author 676freak ( ago)
ikan ni banyak dosa, mati mulut terbuka. HAHA!

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
Mmg la ikan takkan basikal bmx plak weiii?

Author A.Hazlie A.Ahyat ( ago)
sapa?bapak lu ke?

Author olai92 ( ago)
Wakakaka.. xD

Author maxtor019 ( ago)
sepertinya kayak lo.. di cabut nyawanya melopong cangkemnya

Author hijau daun ( ago)
nauzubillahhi min zalik...

Embed Video:

URL 
Link 

Search Video

Top Videos

Top 100 >>>

Videos

Analyse website