Videos


Saat selepas nazak dicabut nyawa malaikat Izrail.



Beginilah keadaan nya saat2 sebaik sahaja dicabut nyawa oleh malaikat Izrail..
Insaflah wahai umat..lafazkanlah dua kalimah,..
dirikan lah solat...dan bersyukurrr....oh yeaah..

Rating Rating RatingRatingRating
Views: 485,313
Added: 5 years
Runtime: 0:29
Comments: 33

Tags for this video:  



Find more videos in the: "People"
Uploaded by: A.Hazlie A.Ahyat
See more videos uploaded by A.Hazlie A.Ahyat


Related Videos:

Kejadian aneh di Makam As-Syed Syamsudin As-Sumatrani.
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 428150
Antara dialog² spontan Aliff Zikry semasa melancung di sekitar Melaka Dis 2008 yg lalu. Ada di antara dialog2 keletah nya yang menggelikan hati...
Video Penampakan Nyata
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 312080
Ilmu kebal bukan mitos
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 5153603
http://www.facebook.com/profile.php?id=1441939780#!/profile.php?id=1441939780 http://gazaahmad.deviantart.com/gallery/...
Tuhan, kembalikanlah aku ke dunia part 3
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 121226
Filem pendek mengisahkan pemuda yang lalai dengan dunia hiburan macam pemuda kat malaysia main terup, karaoke, handset hingga lalai dari...
Hukuman Bunuh di Hadapan Orang Ramai [Yaman]
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 1599867
Terpikat dengan Samsung S3 ? Tawaran terhangat daripada Digi :) http://my.churpchurp.com/huzero/share/DGS3
Blues Bior Pape asal Bergaye-Lagu Loghat Perak yg Hits!!!
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 68253
Alunan merdu lagu loghat Parit yg dialunkan team2 di http://www.bicarasufi.com ++Blues Zapin Telok Bakong.++ Singgah bermalam rumah pak ude...
Gambaran Hari Kiamat..!! jangan lewati vidio ini..!!.mp4
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 4036943
Akibat Tekanan Politik semasa..
Rating Rating Rating RatingRating
Views: 317869
Kejadian benar2 berlaku, di mana orang gila yang dipercayai mengidap penyakit gila isim mengamuk di sebuah bandar kecil di Perak baru baru...
30. S1. Nampak malaikat ketika sakaratul maut? - DVD 6 - MALAIKAT DSOA
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 216231
Iman Orang Asing DVD 6 Sesi 6 Bertajuk "MALAIKAT DISISI ORANG ASING" diBentangkan Oleh Ustaz Muhammad Khafiz Abd Basir
Bayi ngomong kiamat
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 9515616
Warning! dont watching. you can get disappointed, i upload this video on 2009, 21' oct don't forget to visit my blog at http://is.gd/fashionXXX
sakaratul maut..
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 227009
subahanAllah cuba concentrate on his dahi. masyAllah ..berdiri bulu roma aku .. dikatakan itulah nyawa sedang dicabut dari jasad dia .....
Gambaran Hari Kiamat
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 148902
Gambaran hari kiamat
Bayi usia 4 bulan bercakap..(Pelik tapi benar).
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 887135
Bila baby berusia 4 bulan ajak berbual2...
KISAH NYATA KERETA SETAN MANGGARAI
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 455526
Lima orang anak sekolah (Rey, Fajar, Fifi, Dado, Key) bermaksud merencanakan liburan di daerah Jawa Barat, namun perjalanan mereka sedikit...
Heboh Ada Lafadz Allah Di Tsunami Jepang. giat-belajar.co.cc
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1861399
Pelukan Singa terhadap orang yg menyelamatkannya.
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2319838
Konon singa ini diselamatkan oleh laki2 tersebut 6 tahun yg lalu dari rimba Columbia..
bayi aneh
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2735018
just look at this
tendangan kungfu pemain persija.mp4
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 945683
tendangan kungfu pemain persija mengingatkan insiden jumadi abdi
keajaiban!! anjng jawab azan
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1210644
Presiden Bush dikelukan Allah lidah nya.
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 47372
Lihatlah bagaimana lidah presiden Bush dikelukan Allah spt org bodoh kerana dia cuba nak mengatakan Al-quran mengajar manusia menjadi pengganas.
In Memorial (ALAMSYAH)
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 329120
Alamsyah, Lahir Kamis, 5 Agustus 2010, Wafat Rabu, 18 Agustus 2010, umur 2 Minggu.
Pelik Kerbau Beranak Anak Manusia.flv
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 140894
kat thailand
SakaratulMaut
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 458662
"Maka mengapa ketika nyawa telah mencapai kerongkongan, dan kamu menyaksikannya, sedangkan kami lebih dekat kepadanya., tapi kamu tidak melihat hal...
Malaikat di Masjidil Haram
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 182371
Video Penampakan Malaikat di Masjidil Haram Makkah Al-Mukaromah
SubahanAllah
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 3630162
kejadian benar, ngeri, tragis, sembah bumi

Comments:

Author 676freak (4 years)
ikan ni banyak dosa, mati mulut terbuka. HAHA!

Author kampong21 (5 years)
ni ikan la

Author Stefrance316 (3 years)
ikan 2 mati terkejut..2 pasal mulut terbuka...haha

Author toppenn (4 years)
Hhhmmmm.... best kalo buek baka. Peh tu cicah pulak ngan kuah asam..
Perghhhh..!!!

Author A.Hazlie A.Ahyat (5 years)
Mmg la ikan takkan basikal bmx plak weiii?

Author aizadperak1983 (3 years)
seandainya Allah tidak menghilangkan lidah ikan sewaktu nabi adam turun ke
bumi.. nescaya tidak ada yang menangkap ikan kerana mendengar jeritan ikan
yang kesakitan.

Author Sufian Adinin (3 years)
hahahahahahahahahaha lawak komen si mustaffah ni....

Author zafirah ibrahim (3 years)
ya Allah, cabutlah nyawa kami dalam keadaan beriman. -i love fish!-

Author mustaffahh (3 years)
Tak betul tu. Mulut ternganga kerana kekejangan otot ler Janganlah kami
diperbodoh-bodohkan dan juga dipertakut-takutkan dengan ancaman yang tak
masuk akal be! Janganlah jadikan Agama sebagai sandaran sesuatu yang tak
betoi.

Author A.Hazlie A.Ahyat (4 years)
sdara mmg betul hehehe....

Author afatt9012 (5 years)
=.=

Author hijau daun (5 years)
nauzubillahhi min zalik...

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
@Yanyngwie ye tu Yany..mustafah tu komen nya mcm kanak2 Ribena yg sedang
membesar hehehe....Yany bg duaposen suh dia main jauh2. :-P

Author Osman Hassan Basri (3 years)
alah at tesco belambak..ley ngok live..

Author Syc Venge (3 years)
haha.. dua2 pown btul la.. setiap makhluk yang sampai ajal, malaikat izrail
yang cabut nyawa. kekejangan otot gak kadang2 leh jadi lepas ditarik nyawa.
so tade sapa yng salah. tapi yang kata ikan tue mati tenganga sebab bnyk
dosa mmg bangang nk mmpos.

Author olai92 (5 years)
Wakakaka.. xD

Author 93brun (4 years)
wakakakaka x leh blar...

Author THEWORLD116 (3 years)
seksa ikan tu kena masak tow yam tiga rasa.

Author A.Hazlie A.Ahyat (4 years)
Hang lg teruk drp ikan2 yg dah mampus nih.hang mentekedarah ikan2 smpai
ikan x smpat nak membiak.punya la nahai hang hih..ptuihh

Author puteripurnama (3 years)
hemm..asalada.youtube cadang aku tengok vedio ni...punyalah aku semangat
tunggu. Anyway thanks, sekurang2nya anda mampu buat aku berfikir dan
terhibur

Author maxtor019 (5 years)
sepertinya kayak lo.. di cabut nyawanya melopong cangkemnya

Author A.Hazlie A.Ahyat (5 years)
sapa?bapak lu ke?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
@mustaffahh Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x
betul.apa ko bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg
bernyawa maka takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tuga malaikat
Izrail yg mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn
manusia bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil
agama ko kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu
sandarn kpd iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x betul.apa ko
bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg bernyawa maka
takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tugas malaikat Izrail yg
mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn manusia
bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil agama ko
kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu sandarn kpd
iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
post id si penghantar comment ialah trletak di bawah stiap comment2 yg
dipostkan.Cuba bukak mata besar2.jgn aci redah baca je mcm tikus sakit
gastrik.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Mmg bodoh ya amat sapa yg pulak post komen kata ikan banyak dosa.aku tulis
ikan tu ditarik nyawa nya oleh malaikat Izrail.len kali baca betuil2 bbalik
dgn teliti stiap komen.jgn gelojoh.mcm ikan jgk glojoh ko nih
reezoovideo,puuiih!

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
ada mamat kat sini tak reti baca thread comment di page youtube nih.lain
org comment lain org lak dia kata post itu comment.truk btui sadis
kebodohan beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
berapa banyak manusia bodoh antara nya yg menggunakan id reezovideo,rupa
nya dia trmasuk ke dalam golongan yg gelojoh dan tidak teliti apabila
membaca komen dan masih menegakkan benang basah kesalahan dan cuba menutup
malu nya tanpa disedari sdg ditertawakan oleh para netters yg masuk ke
sini.kita kirim salam simpati buat beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
sikap manuisa yg apabila didedahkan diberitahu kesilapan dan kelemahan
mereka tetapi tidak mahu mengakui nya maka golonngan itu adalah sama tidak
brakal spt binatang2 martabat nya.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Bertapa pengecut dan bacul sungguh si manusia yg ber id reezovideo sampai
tutup akaun youtube nya apabila dicabar utk saya berjumpa dgn
nya.hahahaha...dah malu besar kmudian melarikan diri pula....

Embed Video:

URL 
Link 

Search Video

Top Videos

Top 100 >>>

Videos

Analyse website