Videos


Saat selepas nazak dicabut nyawa malaikat Izrail.



Beginilah keadaan nya saat2 sebaik sahaja dicabut nyawa oleh malaikat Izrail..
Insaflah wahai umat..lafazkanlah dua kalimah,..
dirikan lah solat...dan bersyukurrr....oh yeaah..

Rating Rating RatingRatingRating
Views: 485,078
Added: 5 years
Runtime: 0:29
Comments: 33

Tags for this video:  



Find more videos in the: "People"
Uploaded by: A.Hazlie A.Ahyat
See more videos uploaded by A.Hazlie A.Ahyat


Related Videos:

Ajal menjemput saat sujud dalam sholat (terekam CCTV).mp4
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1361983
Tiada impian pun yang sangat indah di dunia ini bagi muslim tuk wafat dalam keadaan sholat. Ketika Malaikat Maut datang menghampiri untuk...
Pawang Diterkam Buaya saat Ritual Pelepasan
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 2176931
13/12/2008 06:43 - Satwa Pinrang: Pawang wanita diterkam buaya ketika menggelar ritual pelepasan kembali hewan buas itu, belum lama ini. Sang...
Blues Bior Pape asal Bergaye-Lagu Loghat Perak yg Hits!!!
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 67834
Alunan merdu lagu loghat Parit yg dialunkan team2 di http://www.bicarasufi.com ++Blues Zapin Telok Bakong.++ Singgah bermalam rumah pak ude...
ular makan manusia
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 6108342
kejadian di gorontalo
KUASA ALLAH/ BUKTI CEROBONG MUKA NERAKA DI ARAB SAUDI.
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 954576
Warna api neraka - kuning unta s.mursalaat 33. At thabarani, Al mukasyafah al qulub, imam ghazali-asap api neraka bermula dgn asap putih, 1000thn...
ORANG GILA MAIN PB
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1428767
asd
Maut selepas 4 jam nikah
Rating Rating RatingRatingRating
Views: 282182
http://www.produkhalal.net http://www.equinehomestay.myportal.my Kejadian kemalangan ngeri di perlis maut selepas bernikah 4 jam....
Penjelmaan Malaikat Di Ka'abah? ~Totally FAKE~
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 133159
Ini adalah penipuan semata²...mana ada manusia boleh senang² tengok malaikat..siap boleh rakam lagi... Haishhh...boleh rosak akidah..
Ilmu kebal bukan mitos
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 5023575
http://www.facebook.com/profile.php?id=1441939780#!/profile.php?id=1441939780 http://gazaahmad.deviantart.com/gallery/...
monyet pegang susu cewek
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 4056935
monyetnya sapa nih pinter bangat ...
singa berusaha menyerang bayi ~ tapi apalah daya
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 687497
Singa yang berusaha menyerang bayi di kebun binatang
7 Kecelakaan Di Sebuah Pertunjukan - On The Spot Trans 7 08032012
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 799205
In Memorial (ALAMSYAH)
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 328622
Alamsyah, Lahir Kamis, 5 Agustus 2010, Wafat Rabu, 18 Agustus 2010, umur 2 Minggu.
KUASA ALLAH/ KUASA ALLAH Lubang 'Ya'juj Ma'juj ke tu di kwsn pedalaman Russia
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 4493790
Al Anbiyak 96-SEHINGGA , dibukakan dinding Ya'juj Ma'juj, sedang mereka bersegera (turun) dari tempat yg tinggi. Mrk meLUBANGI....
Malaikat " Izrail " Mencabut Nyawa Di Lapangan Bola
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 3725165
Ini terjadi di Arab Saudi..ketika pertandingan bola sedang berlangsung...tiba2 salah satu pemain bola mengalami sakratul maut..dan akhirnya...
wafat la3eb
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 384474
Perkelahian Terkocak Dalam Pertandingan
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 1470404
bayi aneh
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2734622
just look at this
Jenglot Hidup Ditangkap Warga Situbondo
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 2801166
Warga Situbondo, Jawa Timur geger setelah salah satu warganya berhasil menangkap jenglot hidup-hidup. Warga desa Kesambi, kecamatan Kapongan,...
Ucapan Selamat atas Gol yang Berakhir Tragis
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 4891661
http://www.infoterpanas.com/2011/12/video-lucu-youtube-kegembiraan.html Tragis benar apa yang dialami oleh pemain ini. Niatnya sih ingin memberikan...
Pelukan Singa terhadap orang yg menyelamatkannya.
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2296849
Konon singa ini diselamatkan oleh laki2 tersebut 6 tahun yg lalu dari rimba Columbia..
Roh keluar di saat kematian....saksikanlah
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 6474196
keselamatan diri harus diutamakan semasa sedang hidup kerna.....mati kita tak tau bila?
Malaikat di Masjidil Haram
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 182068
Video Penampakan Malaikat di Masjidil Haram Makkah Al-Mukaromah
Anak Derhaka
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 1905647
www.ribatlife.com.my Sepasang suami isteri bertindak memarahi dan memaki hamun ibunya hanya kerana ibunya berasa takut akibat kereta yang dinaiki...
tendangan kungfu pemain persija.mp4
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 938117
tendangan kungfu pemain persija mengingatkan insiden jumadi abdi

Comments:

Author 676freak (4 years)
ikan ni banyak dosa, mati mulut terbuka. HAHA!

Author kampong21 (5 years)
ni ikan la

Author Stefrance316 (3 years)
ikan 2 mati terkejut..2 pasal mulut terbuka...haha

Author toppenn (4 years)
Hhhmmmm.... best kalo buek baka. Peh tu cicah pulak ngan kuah asam..
Perghhhh..!!!

Author A.Hazlie A.Ahyat (5 years)
Mmg la ikan takkan basikal bmx plak weiii?

Author aizadperak1983 (3 years)
seandainya Allah tidak menghilangkan lidah ikan sewaktu nabi adam turun ke
bumi.. nescaya tidak ada yang menangkap ikan kerana mendengar jeritan ikan
yang kesakitan.

Author Sufian Adinin (3 years)
hahahahahahahahahaha lawak komen si mustaffah ni....

Author zafirah ibrahim (3 years)
ya Allah, cabutlah nyawa kami dalam keadaan beriman. -i love fish!-

Author mustaffahh (3 years)
Tak betul tu. Mulut ternganga kerana kekejangan otot ler Janganlah kami
diperbodoh-bodohkan dan juga dipertakut-takutkan dengan ancaman yang tak
masuk akal be! Janganlah jadikan Agama sebagai sandaran sesuatu yang tak
betoi.

Author A.Hazlie A.Ahyat (4 years)
sdara mmg betul hehehe....

Author afatt9012 (5 years)
=.=

Author hijau daun (5 years)
nauzubillahhi min zalik...

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
@Yanyngwie ye tu Yany..mustafah tu komen nya mcm kanak2 Ribena yg sedang
membesar hehehe....Yany bg duaposen suh dia main jauh2. :-P

Author Osman Hassan Basri (3 years)
alah at tesco belambak..ley ngok live..

Author Syc Venge (3 years)
haha.. dua2 pown btul la.. setiap makhluk yang sampai ajal, malaikat izrail
yang cabut nyawa. kekejangan otot gak kadang2 leh jadi lepas ditarik nyawa.
so tade sapa yng salah. tapi yang kata ikan tue mati tenganga sebab bnyk
dosa mmg bangang nk mmpos.

Author olai92 (5 years)
Wakakaka.. xD

Author 93brun (4 years)
wakakakaka x leh blar...

Author THEWORLD116 (3 years)
seksa ikan tu kena masak tow yam tiga rasa.

Author A.Hazlie A.Ahyat (4 years)
Hang lg teruk drp ikan2 yg dah mampus nih.hang mentekedarah ikan2 smpai
ikan x smpat nak membiak.punya la nahai hang hih..ptuihh

Author puteripurnama (3 years)
hemm..asalada.youtube cadang aku tengok vedio ni...punyalah aku semangat
tunggu. Anyway thanks, sekurang2nya anda mampu buat aku berfikir dan
terhibur

Author maxtor019 (5 years)
sepertinya kayak lo.. di cabut nyawanya melopong cangkemnya

Author A.Hazlie A.Ahyat (5 years)
sapa?bapak lu ke?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
@mustaffahh Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x
betul.apa ko bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg
bernyawa maka takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tuga malaikat
Izrail yg mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn
manusia bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil
agama ko kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu
sandarn kpd iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Bahkan kepala hotak engko lah mustaffahh yg berjambol dan x betul.apa ko
bengap sgt??apa ko tak baca hadis ke bahawa stiap makhluk yg bernyawa maka
takluk naungan nya nyawa2 mereka itu di bawah tugas malaikat Izrail yg
mencabut apabila smpai ajal2 mereka?ptuihh...aku bercakap dgn manusia
bengap yg teramat sgt dan jahil ilmu agama rupa nya.kalo ko jahil agama ko
kata org yg faham agma jdkan sbg sandaran pulak.mmg agama itu sandarn kpd
iorg yg briman dan brilmu.ko phm x nih!!?

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
post id si penghantar comment ialah trletak di bawah stiap comment2 yg
dipostkan.Cuba bukak mata besar2.jgn aci redah baca je mcm tikus sakit
gastrik.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Mmg bodoh ya amat sapa yg pulak post komen kata ikan banyak dosa.aku tulis
ikan tu ditarik nyawa nya oleh malaikat Izrail.len kali baca betuil2 bbalik
dgn teliti stiap komen.jgn gelojoh.mcm ikan jgk glojoh ko nih
reezoovideo,puuiih!

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
ada mamat kat sini tak reti baca thread comment di page youtube nih.lain
org comment lain org lak dia kata post itu comment.truk btui sadis
kebodohan beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
berapa banyak manusia bodoh antara nya yg menggunakan id reezovideo,rupa
nya dia trmasuk ke dalam golongan yg gelojoh dan tidak teliti apabila
membaca komen dan masih menegakkan benang basah kesalahan dan cuba menutup
malu nya tanpa disedari sdg ditertawakan oleh para netters yg masuk ke
sini.kita kirim salam simpati buat beliau.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
sikap manuisa yg apabila didedahkan diberitahu kesilapan dan kelemahan
mereka tetapi tidak mahu mengakui nya maka golonngan itu adalah sama tidak
brakal spt binatang2 martabat nya.

Author A.Hazlie A.Ahyat (3 years)
Bertapa pengecut dan bacul sungguh si manusia yg ber id reezovideo sampai
tutup akaun youtube nya apabila dicabar utk saya berjumpa dgn
nya.hahahaha...dah malu besar kmudian melarikan diri pula....

Embed Video:

URL 
Link 

Search Video

Top Videos

Top 100 >>>

Videos

Analyse website