Videos


hoqamade in hoqa city ......

Rating Rating Rating RatingRating
Views: 9,559
Added: 6 years
Runtime: 0:18
Comments: 0

Tags for this video:  Find more videos in the: "People"
Uploaded by: Valon krasniqi
See more videos uploaded by Valon krasniqi


Related Videos:

Hoqa e Qytetit, Shoqëria Kulturore-Artistike
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 17957
Fotodokumentar kushtuar 60-vjetorit të Shoqërisë Kulturore-Artistike të Hoçës së Qytetit, komuna e Prizrenit, anëtarët e vyer të të cilës dhan...
Enveri dhe Mazllomi
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 10401
hoqa e qytetit, prizren, zhurr, kosova, curle, lodra, tupana, tupani, zurna, Refik Berisha
Grupi valletarëve nga Hoça e Qytetit (Vallja e kallaqojës) www.hoqaeqytetit.blogspot.ch
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 3727
tupanat ne hoq video #1
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 306176
hoqa e qytetit
tupanat ne hoq video #10
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 67491
hoqa e qytetit
Lodrat për rrugën e re Hoqa e qytetit 2011! nga Hajrim Shala
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 5881
Hoqa e Qytetit tupanat
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 49613
tupanat rudi Nibet
Hoqa e qyteti, Shum e fort Tallava....
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 4909
Turbo Tallava per Hoqen e qytetit
hasan kungji tallava
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 78143
hasan kungji tallava
Hoqa e Qytetit - të dhëna historike
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 14273
Hoça e Qytetit është vendbanim tejet i lashtë. Këtë e dëshmojnë një mori të dhënash historike, disa nga të cilat po i prezantojmë në këtë...
U perurue rruga ne Hoqe te Qytetit
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2911
Perurimi i asfaltimit te rruges ne Hoqe te Qytetit
Omer Shala nga Hoça e Qytetit - Tallava për synetin e Enisit 2012
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2013
Tupanat ne prizren PJESA 3
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 814577
Hoqa e qytetit SH K A hoqa e qytetit vallja e Burrave
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2373
agron krasniqi
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 14579
Enveri dhe Mazllomi
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 16113
tusuz, prizren, kosova, ustallaret,opoja, hoqa
Dita Shkolles Hoqa & QyTeTiT
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 7443
hoqa e qytetit just dance K0s0v0 Prizren HOQA E QYTETIT
Hoqa e Qytetit SH K A hoqa e qytetit vallja e Grave
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2032
Rexhep Shala Hoqa e Qyteit

Views: 3980
Tupanat ne fshatin kuk Opoj -Shaqa-
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 100757
Shaqa nibet me tupan me grupin e vet ne opoj fshati kuk
tupanat ne hoq video #7
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 45597
hoqa e qytetit
Refiki dhe Mazllomi në lagjen e tusuzit 2008
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 15272
Refik Berisha. Mazllom Muslia, Sinan Mazreku, Engin Veqkollari, curle dhe lodra, prizren, tusuz
2. Festa rruga e re Hoqa e qytetit, vallëzimi-nxënësit! nga Hajrim Shala
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 11904
Rexhep Shala - Synetia Leonardit dhe Fatmirit
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 19398
hoqa e qytetit
hoqa qytetit
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 7620
Enis krasniqi

Embed Video:

URL 
Link 

Search Video

Top Videos

Top 100 >>>

Videos

Analyse website